Log in

I forgot my password

ВАЖНИ ТЕМИ
Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 21 on Mon Feb 19, 2018 7:15 pm
staff;
hilda; admin; fc: elle fanning;
adrian; admin; fc: andy black;
maola; global mod; fc: gal gadot;

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай за мен в BGTOP

Adria

Go down

Adria Empty Adria

Post by Адрия on Thu Jan 25, 2018 6:14 pm

Име: Адрия
Група: полубог
Възраст: Не се знае.
Лик: Alycia Debnam-Carey


Adria Tumblr_oms08tUsfX1siq4s4o3_500

"Безсмъртие... Каква смешна дума?" Мислеше си Адрия, докато наблюдаваше от сенките. "Такова нещо не същуствува, докато аз съм тук."


Хаосът беше нейната стихия, а смъртта нейното призвание. Още от създаването си и стъпването си на тази земя изпита желанието да всява хаос. А това я правеше опасна и непредсказуема. Изпълняването на заповеди въобще не я вълнуваше и заради това беше конникът, който най-често попадаше под гневът на създателят си Локи. Но въпреки превидната ѝ безръсдност Адрия знаеше границите. Тях не прекрачваше. Пък може би се възползваше от факта, че конниците бяха любимци на Локи и затова често танцуваше по нервите на Богът на разрушението.
И въпреки че на показ често беше нейната унщожителна и хаотична природа в нея се криеше една ледена скулптура от спокойствие. Истината беше, че малко неща я трогваха и от дълго време не беше изпитвала истинска емоция. Нанасянето на рузруха и хаос не ѝ носеха така наслада както в началото. Изпълняваше неохотно и без особено желание заръките на Господарят, когато въобще решеше да го прави. През по-голямата част от времето просто се разхождаше сред смъртните и се чудеше как, въпреки всичко на лицата им още можеха да се появяват усмивка или да текат сълзи. Времето се забавяше все повече и имаше чувството, че попада в черна дупка, която я поглъщаше.
За това Адрия реши, че ще си намери нова игра. Беше решена, че иска нещо ново, нещо различно, което щеше да превърне в ... Нещо грандиозно. За това от известно време насам тя се навърташе в човешкият свят и се представяше, като обикновено човек. За сега просто изучаваше простите същества сред, които доскоро беше настроивала едни срещу други. Можеше да се каже, че просто стоеше и се любуваше малко и много на войните и бедствията, които хората сами си докарваха без дори тя да бъде замесена. Още по-забавно ѝ ставаше, когато обвиняваха нея или някой друг демон или Бог.
Адрия
Адрия
Demon
Demon

XP XP : 71
Мнения : 67
Създаден : 2018-01-23

Back to top Go down

Adria Empty Re: Adria

Post by -Adrian; on Thu Jan 25, 2018 6:38 pm

Добре дошла сред нас!! ^^


Emptiness is safe, keep it that way.
Adria Tumblr_p2pkr1GAZo1r1hz6jo5_250Adria Tumblr_p2pkr1GAZo1r1hz6jo7_250
Adria Tumblr_p2pkr1GAZo1r1hz6jo9_250Adria Tumblr_p2pkr1GAZo1r1hz6jo4_250
Nothing in the cage of my ribcage.

-Adrian;
-Adrian;
My orders are absolute
My orders are absolute

XP XP : 72
Мнения : 40
Създаден : 2018-01-18

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum