Log in

I forgot my password

ВАЖНИ ТЕМИ
Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 21 on Mon Feb 19, 2018 7:15 pm
staff;
hilda; admin; fc: elle fanning;
adrian; admin; fc: andy black;
maola; global mod; fc: gal gadot;

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай за мен в BGTOP

Хилда Моруув

Go down

Хилда Моруув Empty Хилда Моруув

Post by mistress; △ on Wed Jan 24, 2018 10:24 pm

HILDA MORÖOVE
Стъпвай тихо, някой може да ни чуе. Бъди каквито са сенките, които рядко виждаш, но знаеш, че винаги са там.

20 годишна с изключителни гадателски способности;  често определяна като ''истинската избрана'' и свирепо преследвана по време на ЛоваХилда Моруув е единствената оцеляла от рода си. Всички нейни близки и роднини биват ликвидирани, смятани за предатели, под натиска на общественото мнение.
Наплашена и опечалена от загубата на всичко мило, свято и ценно за нея, тя се оттегля в гората, докато още не е застигната от същата нечестива гибел, но когато препитанието ѝ започва драстично да намалява и забелязва как гвардейци тръгват по стъпките ѝ, се решава да отмести посоката си.
Дълго време се крие в ледникова пещера и се изхранва с уловения от нея дивеч, но когато зимата я застига, пещерата осезаемо застива и забелязва неприятелско присъствие, дебнещо и вървящо по следите ѝ, се принуждава да промени маршрута си и да предложи и потърси помощ там, където знае, че няма да бъде изоставена - лагерите на ловците.
Пристрастието ѝ към това съсловие не са тайна за никого, поради което наградата за главата ѝ започва да се равнява на тази за залавянето ѝ.
Кралят я превръща в мишена, в която поданиците му да се прицелват и мисия, която добре обучените бойци да завършат подобаващо, докато тя търси помощ от своя единствен довереник из околностите на ловците, който я внедрява под прикритие в базовите им лагери под претекст, че е момиче, някога работило в кралските кухни.
Върши работата си добросъвестно и се сприятелява с всички жени и деца, помага с домакинската работа и е значителна упора на стратезите им в трудните моменти, но виденията не престават да изпълват нощите ѝ с ужас.
Когато предвижда, че ще бъде предадена, застава срещу собствената си съдба и убива застрашаващите я хора с изключително силна отрова, а резултатът - паника и хаос - е повече от неизбежен.
Към днешна дата Хилда все още се спотайва из сенките и се опитва да остане незабелязана, за да продължи принаджлеността си към армията, която ще я избави от участта ѝ.
Ако я срещнете, знайте, че миловидното лице никога не е прецедент за благ характер, а своенравността ѝ може да минава всякакви предели....you made me a believer...
x
Хилда Моруув Tumblr_oefyi0JKMn1vvaceuo8_r1_250Хилда Моруув Tumblr_oefyi0JKMn1vvaceuo4_r1_250
I was broken from a young age, taking my sulking to the masses. Write down my poems for the few that looked at me took to me, shook to me, feeling me..
mistress; △
mistress; △
Chosen
Chosen

XP XP : 66
Мнения : 41
Създаден : 2018-01-18

http://thegreathuntbegins.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum