Log in

I forgot my password

ВАЖНИ ТЕМИ
Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 21 on Mon Feb 19, 2018 7:15 pm
staff;
hilda; admin; fc: elle fanning;
adrian; admin; fc: andy black;
maola; global mod; fc: gal gadot;

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай за мен в BGTOP

Правила на форума

Go down

Правила на форума Empty Правила на форума

Post by mistress; △ on Fri Jan 19, 2018 4:23 pm

Forum rules


Please read them carefully.

1. Официален език, допустимо  и недопустимо съдържание, спам-флууд
1.1. Официалният език във форума The Great Hunt е българският и нашият екип държи цялото публикувано съдържание да се изписва на кирилица. За тези от Вас, чиито клавиатури не поддържат този метод на писане, сме намерили следния килиризатор тук. В мрежата ще намерите още много подобни сайтове и приложения, с които ще можете сами да се подпомогнете, спазвайки правилата ни.
П.С. Изключение от това правило правят РП постовете, написани изцяло на английски език, заглавия на теми, потребителски имена.
1.2. Ще положим огромни усилия да запазим форума приветливо и представително място, но имайте предвид, че за недопустимо съдържание се смята следното:
- масово разпространяване на измамни съобщения (било то под формата на мнения, лични съобщения и т.н.), съдържащи линкове към външни сайтове, които могат да съдържат злонамерено съдържание
- всякакви видове текстове, визуални изображения и видеоклипове, които спадат към порнографията, подбуждат към религиозни и етнически издевателства, посегателства над хора и животни или проповядват насилие и насочват аудиторията към тероризъм
- рекламни видеоклипове, постери, лозунги, слогани и мотота; девизи на различни компании с цел тяхното масово разпространяване и привличане интереса на потребителите (в това число включваме и реклами на други форуми)
- флууд съобщения и мнения, които целят само да затормозят фийда на форума ни. Ако имате желание да поспамите, можете да заповядате в обособената за целта зона.

2.  Дискусии, сюжет, главна цел и тематика на форума
2.1.  Този форум спада към категорията за ролеви игри (игри по роли; роулплей-гейм форуми) и целим да се фокусираме върху развитието на персонажи, писането на роулплей съчинения и масовите роулплей ивенти, които ги съпътстват. Работим по собствен, авторски сюжет, чиито права са абсолютно и изцяло запазени.
.За да играете съвестно, не препоръчваме намесване на други сюжетни линии от книги, филми, други форуми и всякакви опити за пренасяне на чужди мотиви в постовете Ви.
Плагиатството в съчиненията Ви е абсолютно недопустимо и изрично забранено.

3. Нарушаване на личното пространство, искове за пароли, отправяне на заплахи и опити за  измами
3.1. Молим Ви да не нарушавате неприкосновеността на чуждото лично пространство. Не тормозете останалите потребители по никакъв повод, когато и ако те не желаят да се свържат с Вас.
3.2. Никога не правете искове за нечии данни за вход и съответно не се отзовавайте на подобни молби. Не се афектирайте от заплахи за кражба на профили, невъзможно е. Администратор никога не би поискал паролата Ви.
3.3. Всякакъв вид заплахи и опити за всяване на смут са недопустими.

4. Обиди, неприлични изказвания и вулгарен език; еротика
4.1.  Не си позволявайте да накърнявате нечие достойнство, да правите опити за саморазправа чрез обиди, неприлични изказвания, клевети и вулгарен език. Ако имате според Вас неразрешим проблем с друг потребител, молим да се обърнете към администратор.
4.2. Всякакви моменти и откази от Вашите съчинения, които смятате, че съдържат неподходящо съдържание за лица под 18+ (отношения на интимност; еротика; цинизъм), моля, поставяйте в спойлер. Ако все пак пропуснете, съчинението Ви ще бъде редактирано и въпросните думи, изречения или редове ще бъдат поставени в  спойлер по наша преценка.
5. Модериране или администриране на форума
5.1. Моля, нямайте претенции за всякакви права във форума ни. Единствените начини да станете модератор или администратор са да  участвате в конкурс за такъв или да бъдете поканени от нас, защото сте забелязани като ценни кадри. Ние също няма да Ви дадем права без вашето изрично съгласие.
5.2. Цветното писане е разрешено за всички потребители. Изключение прави писането с червен цвят. Администраторите и модераторите си запазват правото да пишат в червен цвят.
6. Правила относно героите
6.1. Създаването на герой се случва само в нова тема. Не е желателно първият Ви пост да бъде в друг раздел, освен раздела, предназначен за създаване на герой. Изключение правят въпросите в предназначения за тях раздел.
6.2. Ликът на героят Ви трябва да бъде реален образ, т.е. герои от аниме, анимации, игри, не могат да послужат за Ваш лик. Аватарът на героя Ви трябва да съответства на лика му.
6.3. Два героя не могат да имат един лик, ако и двете страни не са съгласни. Ако възникнат такива ситуации, моля да го упоменете в темата на героя си.

Админите си запазват правото да променят/добавят правила, като при съответна добавка/корекция, Вие ще бъдете изрично предупредени. Искрено Ви молим да спазвате тези прости правила, за да бъде роулплей животът на всички играчи по-приятен и забавен.
Забавлявайте се!

Code by Joy
mistress; △
mistress; △
Chosen
Chosen

XP XP : 66
Мнения : 41
Създаден : 2018-01-18

http://thegreathuntbegins.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum