Log in

I forgot my password

ВАЖНИ ТЕМИ
Latest topics
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 21 on Mon Feb 19, 2018 7:15 pm
staff;
hilda; admin; fc: elle fanning;
adrian; admin; fc: andy black;
maola; global mod; fc: gal gadot;

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай за мен в BGTOP

Елфора Андариел

Go down

Елфора Андариел Empty Елфора Андариел

Post by Elfora on Mon Jan 22, 2018 7:47 pm

Име: Елфора Андариел

Група: Военни

Възраст: 25

Лик (FC): Katheryn Winnick

История: Елфора израства в семейство на елитни гвардейци и от малка е слушала в захлас истории за битки, доблест, чест и слава. Това поражда желанието ѝ да участва в битки, възхвалявани от странстващите бардове. Мечтаеше за живот на рицар. Мечтаеше да бъде герой.
Елфора хваща първият си меч, дървен, когато е на пет годинки. Майка ѝ била против, защото самата тя се била отказала на времето, когато забременяла с първото си дете, но баща ѝ, от друга страна, я подкрепял твърдо. Всеки ден момичето тренирало усърдно под зоркия му поглед. Когато е на 15 години, вече поела сериозно по стъпките на родителите си и дала своята клетва за вярност към Короната, двете с голямата ѝ сестра излизат на лов. Но от нищото се появяват разбойници. Един от тях дръпнал Елфора толкова здраво за дясната ръка, че успява да я счупи. В цялата суматоха и объркване, успяват да я отвлекат с тях. Последното, което помни от тази част на миналото си, бе силният агонизиращ вик на сестра ѝ, последван от тъп далечен удар. След това настана тишина.
Оказва се, че бандитите са я завели в своя лагер. Главатарят, мъж с грубовато лице и бръсната глава ѝ заповядва да стане негова жена. Гладна и слаба, със счупена ръка, Елфора няма какво друго да направи, освен да приеме. "Само страхливият може да бъде истински смелчага. Смелостта не е качество, а умение.", беше казал баща ѝ веднъж. "Бъди по-ниска от тревата сега, за да се изправиш по-висока от топола после." казваше майка ѝ. Тези две неща бяха от огромно значение за момичето и тя често си ги повтаряше. Но някои неща не могат да бъдат преглътнати. В навечерието на първата брачна нощ, тя лежи в брачното ложе, както ѝ е наредено. За пръв път тя се усмихва на похитителя, съпруга си, Резнак, когато влиза в шатрата, а след това му се отдава, като една съвестна невяста. Точно в този момент тя грабва със здравата си ръка камата, която бе скрила под чаршафа, и я забива в гърба на бандита. След това Елфора се възползва от опиянението на сватбените гости и извоюва свободата си.
Решава да се върне в къщата, но картината, която вижда щом прекрачва прага, никога не я забравя. Родителите ѝ, лежащи безжизнено на пода, окъпани целите в кръв. До единия труп имаше бележка, на която бе написано със сажди само думата Убийца. В яростта си, момичето изгаря къщата и всичко, на което някога е държала.
От този момент нататък Елфора не иска да има нищо общо с никого и посвещава живота си в служба на Короната, правейки единственото нещо, което я кара да забрави за болезненото си минало, а именно да убива хора. Ако ще бъде убийца нека поне даде на света причина.
Качества: Елфора е типичната изстрадала душа, страхуваща се от обвързване с други човешки същества. Изключително раздразнителна, хаплива и саркастична, тя презира всичко онова, на което се е възхищава, когато е била малка. Не обича показността и прекаленото перчене. Нея не я интересува това колко раними са другите, откровена е до болка, много често песимистична и негативна, за това малко хора я харесват. Но не това я интересува. Не си пада по празни приказки и розови оптимистични мисли. Предпочита да живее в сегашно време и да взима в предвид само онова, което се случва пред очите ѝ. Казват ѝ - отива и убива. Притежава изключително стратегически и последователен ум. Предпочита да работи в сенките, вместо да привлича внимание.
Но, Елфора също така има и една друга, слаба, емоционална и мила страна, която е скрита от останалия свят и е доста самотна.


Last edited by Elfora on Tue Feb 06, 2018 1:44 pm; edited 3 times in total
Elfora
Elfora
Military
Military

XP XP : 3
Мнения : 1
Създаден : 2018-01-20

Back to top Go down

Елфора Андариел Empty Re: Елфора Андариел

Post by mistress; △ on Mon Jan 22, 2018 8:06 pm

Добре дошла!
mistress; △
mistress; △
Chosen
Chosen

XP XP : 66
Мнения : 41
Създаден : 2018-01-18

http://thegreathuntbegins.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum