Log in

I forgot my password

ВАЖНИ ТЕМИ
Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 21 on Mon Feb 19, 2018 7:15 pm
staff;
hilda; admin; fc: elle fanning;
adrian; admin; fc: andy black;
maola; global mod; fc: gal gadot;

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай за мен в BGTOP

Основни игрови групи - избери своето съсловие, започни своето приключение!

Go down

Основни игрови групи - избери своето съсловие, започни своето приключение! Empty Основни игрови групи - избери своето съсловие, започни своето приключение!

Post by mistress; △ on Sat Jan 20, 2018 11:32 pmMain groups


Pick a group, pick a weapon and fight for your own justice..

Елитната гвардия

Елитната гвардия, още позната като военните, са прослойката от обществото, която ''разчиства'' от така ненужните по преценка на Короната граждани.
Всеки гвардеец дава обет, че ще бъде верен на отряда си докрай, но обикновено интересът им ги влече в полза на страната, която предлага по-високо възнаграждение. Верни и лоялни са само един на друг и не могат да разчитат на хорската безкористност, за да оцелеят.
Чувствата рядко взимат връх, защото така е редно. Да бъдат достопочтени и от тях да лъха страхопочитание е основната им цел.
Мъже, жени, деца - всички от тях са работохолици и големи прецизионисти. Екстровертният им темперамент ги кара да представят убийствата си като цели изпълнения, за да привличат овациите към себе си. Искат хората ясно да знаят чие дело е поредното добре извършено убийство, за да са сигурни, че са изпълнили дълга си.

Боговете

Не е ли малко подмолно да гледаш как поданиците ти се гърчат, измират, гладуват, студуват и тънат в мизерия на прага на нищетата? Подмолно е, да. Боговете са такива - поставят собственото благо винаги на първо място. Обаче не са съвсем откровено безсмъртни - тяхното слабо място е лявата пета, която така предвидливо винаги покриват по един или друг начин.
Заблуждават неприятелите си и създават илюзията за неприкосновеност, но ако си достатъчно предвидлив и съобразителен, винаги можеш да ги победиш.
Техният най-голям порок е неистовият им глад за човешка плът. Невинни жертви често стават добри миряни и обикновени хора. Не

Избраните

Ами ако ви кажа, че ще имате възможността да видите съдбата в най-жестоките ѝ аспекти? Ще се съгласите ли и ще понесете ли вечното бреме да бъдете от най-голямо значение за всички дебнещи люде - ? Да бъдеш вечно скрит, да живееш на ръба, трепетно да очакваш момента, в който пак ще ти се наложи да избягаш... Това е истинската магия на момента, но и огромната напаст, която преследва избраните.
Те копнеят.. за земя, за небе и за дом, които няма да видят на прашинки след време. Изгарят от мъка по всичко изгубено. Избягали от столицата, те се превръщат във вечни скитници, не оставят никакви следи, тихи и плавни движения, с изострен слух. Толкова е мистично.... да се криеш и да знаеш, че ще бъдеш открит.

Ловците на духове

Залегни, в тази позиция си перфектната мишена! Претъркули се, скрий се в шубрака, изчакай всичко да се поуспокои. Увери се, че няма никой наоколо. Стреляй право в целта, това ще те спаси. Стъпките ти не си личат, нали? Забрави ли да ги заличиш, докато още беше време? Ти си ловец, преследващ хищници. Не се страхувай от тях, по-силен си. Криеш в себе си повече, отколкото можеш да си представиш. Здрав дух в здраво тяло. Лиши се от много, за да стигнеш дотук. Нима ще се предадеш в стремежа си да отървеш кожата?
Отново ли искаш да разочароваш Боговете, в които неведнъж си се клел? Духовете са изгнаници, трябва да получат своето наказание. Деянието ти е правилният избор, знаеш го.  И все пак не изгубвай себе си сред безбройните стрели с изумруденозелена змийска отрова, не погубвай своите хора, не се избивайте помежду си. Ти си ловец, преследващ хищници. Не се превръщай в плячката си, не освирепявай.

Духовете

Отново ти казват, че животът продължава и след смъртта, но ти не можеш да го повярваш... оставаш безмълвен, а после се съмняваш в достоверността на тези думи. Когато видиш в гората бледосиви мъже да оседлават призрачните си жребци, а жени да ридаят по изгубените си животи, ще се самоопровергаеш.
Тези...хора... не заслужаваха нелепата си участ, не заслужаваха и това, което следваше. Не са греховни, а точно обратното - невинни, смирени, често неопетнени. Плътта им се е струвала най-сладка на Боговете, затова решили да си устроят хорско пиршество. Яли, пили и се веселили, когато разгневили душите, чиито тела са жертвали в името на собствените си нужди.
Изплъзнали се от хватката им, духовете и до ден днешен бродят в търсене на светлината, която ще ги освободи, но често се внедряват в чужди тела по погрешка.

Обладаните

И двете страни не искаха това, което се случи. Не вярваха, че ще трябва да се борят за контрола над собственото си тяло и колко по-точно страдание имаше по пътя към Рая. Прокуждани, обиждани и мразени, водеха разговор единствено със себе си и беше трудно, предвид че бяха 2 души в едно тяло.  Често се случваше изгубени души да не успеят да си преправят пътя към райските порти и по погрешка да навестят нечие тяло. След това обаче, нямаше отърване.
Оттърсвайки се от това, сред тях имаше много добри души и дори бяха готови на всичко, за да спогаждат - духом бяха живи, а тялом - не можеше да се определиmistress; △
mistress; △
Chosen
Chosen

XP XP : 66
Мнения : 41
Създаден : 2018-01-18

http://thegreathuntbegins.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum